restaurant Huyze ArmalotHuyze Armalot kerstlichtjesHuyze Armalot Valentijn open haardHuyze Armalot Valentijn toren
Het is onze bewuste keuze om te werken met verse seizoensproducten uit eigen streek.
Als u hebt gekozen, gaat u merken dat onze keuken, in al zijn puurheid, staat voor de smaak van het product. Pure terroir.
 
Proef en geniet.
Om u beter te kunnen bedienen, vragen we u vriendelijk om te reserveren
via www.huyzearmalot.be/reservering
 
Nieuw: Bring your own wine 20/fl

Menu Oudejaar

Glas champagne met hapjes 
Verre de champagne avec amuses-bouches

Zeebaars I gepekelde groenten I mosterdzaad
Bar de ligne I légumes saumurés

Ravioli I kreeft I grijze garnaal
Ravioli I homard I crevettes grises

Kalfsfilet pur ‘Rossini’ I ganzenlever I truffel
Filet pur de veau ‘Rossini I foie gras I truffe

Keiems bloempje I prei
fromage de Keiem I poireau

Witte chocolade I mango I Arabica
Chocolat blanc I mangue I Arabica

Koffie of thee
Café ou thé

125eur apero, wijn, water en koffie tijdens menu inbegrepen.
Menu onder voorbehoud van wijziging door marktaanbod. Ze wordt geserveerd voor de volledige tafel. Aanpassingen worden zeer graag toegestaan mits meegedeeld tijdens de reservatie. Uw reservatie is definitief na ontvangst van 25eur/pp op rekeningnummer BE75 3630 8924 1151 met vermelding van uw naam + ‘reservatie oudejaar’.

Menu Kerstmis en Nieuwjaarsdag
middag 25 december en middag 1 januari

Glas bubbels met teaser
Verre de bulles avec amuse-bouche

Zeebaars I gepekelde groenten I mosterdzaad
Bar de ligne I légumes saumurés

Kalfsfilet pur ‘Rossini’ I ganzenlever I truffel
Filet pur de veau ‘Rossini I foie gras I truffe

Witte chocolade I mango I Arabica
Chocolat blanc I mangue I Arabica

52eur apero inbegrepen
Menu onder voorbehoud van wijziging door marktaanbod. Ze wordt geserveerd voor de volledige tafel. Aanpassingen worden zeer graag toegestaan mits meegedeeld tijdens de reservatie. Uw reservatie is definitief na ontvangst van 25eur/pp op rekeningnummer BE75 3630 8924 1151 met vermelding van uw naam + ‘reservatie Kerst’ of 'reservatie Nieuwjaarsdag'.
 

Menu Armalot                  45
                        passende wijn            25
Teaser 
Amuse-bouche

Zeebaars I risotto I Pannepot
Bar de ligne I risotto I Pannepot

Kip I zwezerik I herfsttruffel
Poulet I ris de veau I truffe d'automne

Fijn taartje I appel I Calvados
Tarte fine I pomme I Calvados

Menu onder voorbehoud van wijziging door marktaanbod, ze wordt geserveerd voor de volledige tafel. Aanpassingen worden zeer graag toegestaan, mits meegedeeld tijdens reservering.

 

Kleine kaart
Petite carte

Salade I geitenkaas I appel                17
Salade I chêvre I pommes

Salade I kip I spek                                18
Salade I poulet I lardons

Kip I zwezerik I herfsttruffel                 28
Poulet I ris de veau I truffe d'automne

Zeebaars I risotto I Pannepot              24
Bar de ligne I risotto I Pannepot

Lunchmenu  

verse soep I hoofdgerecht                    15
Potage du jour I plat principal

hoofdgerecht I dessert                           18
plat principal I dessert

verse soep I hoofdgerecht I dessert    21
Potage du jour I plat principal I dessert

voorgerecht ipv soep                             +6
Entrée au lieu de la soupe

Niet op zaterdagavond.
Ce menu n’est past servi le samedi-soir.

Kids

Kippenreepjes I groentjes                11
Visfilet I groentjes                            13
Poulet ou poisson I legumes