restaurant Huyze ArmalotHuyze Armalot kerstlichtjesHuyze Armalot Valentijn open haardHuyze Armalot Valentijn toren
Het is onze bewuste keuze om te werken met verse seizoensproducten uit eigen streek.
Als u hebt gekozen, gaat u merken dat onze keuken, in al zijn puurheid, staat voor de smaak van het product. Pure terroir.
 
Proef en geniet.
Om u beter te kunnen bedienen, vragen we u vriendelijk om te reserveren
via www.huyzearmalot.be/reservering
 
Nieuw: Bring your own wine 20/fl

Menu Oudejaar

Glas champagne met hapjes 
Verre de champagne avec amuses-bouches

Zeebaars I gepekelde groenten I mosterdzaad
Bar de ligne I légumes saumurés

Ravioli I kreeft I grijze garnaal
Ravioli I homard I crevettes grises

Kalfsfilet pur ‘Rossini’ I ganzenlever I truffel
Filet pur de veau ‘Rossini I foie gras I truffe

Keiems bloempje I prei
fromage de Keiem I poireau

Witte chocolade I mango I Arabica
Chocolat blanc I mangue I Arabica

Koffie of thee
Café ou thé

125eur apero, wijn, water en koffie tijdens menu inbegrepen.
Menu onder voorbehoud van wijziging door marktaanbod. Ze wordt geserveerd voor de volledige tafel. Aanpassingen worden zeer graag toegestaan mits meegedeeld tijdens de reservatie. Uw reservatie is definitief na ontvangst van 25eur/pp op rekeningnummer BE75 3630 8924 1151 met vermelding van uw naam + ‘reservatie oudejaar’.

Menu Kerstmis en Nieuwjaarsdag
middag 25 december en middag 1 januari

Glas bubbels met teaser
Verre de bulles avec amuse-bouche

Zeebaars I gepekelde groenten I mosterdzaad
Bar de ligne I légumes saumurés

Kalfsfilet pur ‘Rossini’ I ganzenlever I truffel
Filet pur de veau ‘Rossini I foie gras I truffe

Witte chocolade I mango I Arabica
Chocolat blanc I mangue I Arabica

52eur apero inbegrepen
Menu onder voorbehoud van wijziging door marktaanbod. Ze wordt geserveerd voor de volledige tafel. Aanpassingen worden zeer graag toegestaan mits meegedeeld tijdens de reservatie. Uw reservatie is definitief na ontvangst van 25eur/pp op rekeningnummer BE75 3630 8924 1151 met vermelding van uw naam + ‘reservatie Kerst’ of 'reservatie Nieuwjaarsdag'.
 

Menu Armalot   42

Teaser 
Amuse-bouche
 
Sint Jacobsmossel I bloemkool I zwemkrab
Coquilles Saint Jacques I chou-fleur I étrille
 
Wilde eend I doperwt I boerekool
Canard sauvage I petit pois I chou frisé
 
Appel I vanille I pistache
Pomme I vanille I pistache
 
Menu onder voorbehoud van wijziging door marktaanbod, ze wordt geserveerd voor de volledige tafel. Aanpassingen worden zeer graag toegestaan, mits meegedeeld tijdens reservering.
 
Kleine kaart
Petite carte
 
Groene gazpacho I burrata I ijzerkruid 20
Gazpacho vert I burrata I verveine
 
Couscous I kikkererwt I curcuma   15
Couscous I pois chiche I curcuma
 
Wilde eend I doperwt I boerekool  28
Canard sauvage I petit pois I chou frisé
 
Sint Jacobsmossel I bloemkool I zwemkrab  24
Coquilles Saint Jacques I chou-fleur I étrille
 
Lunchmenu  
 
verse soep I hoofdgerecht   15
Potage du jour I plat principal
 
hoofdgerecht I dessert  18
plat principal I dessert
 
verse soep I hoofdgerecht I dessert 21
Potage du jour I plat principal I dessert
 
Niet 's avonds en op zondag.
Ce menu n’est past servi le soir et le dimanche.
 

Kids :   Kippenreepjes of Kabeljauwballetjes I tomaat      11